• ganoderma ganoderma-text V ČÍNE JI UŽ PO TISÍCILETÍ
    POVAŽUJÍ ZA VYNIKAJÍCÍ
    LÉČIVOU ROSTLINU.
    EXISTUJE LÉČIVÁ ROSTLINA,
    KTERÁ NEMÁ ŽÁDNÉ VEDLEJŠÍ ÚČINKY
    ANI PŘI DLOUHODOBÉM UŽÍVÁNÍ.
    ZLEPŠUJE OBRANYSCHOPNOST
    ORGANISMU A TAKÉ JEHO SCHOPNOST
    SAMOLÉČBY.
  • ganoderma "ONE DRAGON MODELL" SPOLEČNOST MÁ CELÝ PRŮBĚH
    POD KONTROLOU - OD PĚSTOVÁNÍ AŽ
    PO KONEČNÝ PRODUKT.
  • ganoderma USKUTEČNĚTE
    SNY SE MĚNÍ V REALITU S DXN!
    PEČUJTE O SVÉ ZDRAVÍ! BUĎTE FINANČNĚ NEZÁVISLÝ! MĚJTE VYŠŠÍ ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ! USKUTEČNĚTE VAŠE SNY!
video PŘIDEJTE SE!
TEĎ!
2016 duben
Po Út St Čt So Ne

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

Zapiš se na zpravodaj

Křestní jméno:

E-mail:

O výrobcích:   Obchodní příležitost:

Type the word!

captcha
Get a new text!

Zavoláme Ti!

Pokud máš pocit, že bys raději o tomto obchodě mluvil se mnou nebo s mým spolupracovníkem, zadej
Vaše jméno:

 

Please enter your country code next to your phone number!

Tvoje telefonní číslo:

 

nebo kontakt na Tvůj skype:

 

nebo e-mail adresu:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

dub

22

Káva a mléko

22. duben 2016 pátek

MUDr. Jan Miklánek :

Nesměl jsem o tom psát, protože by to vzbudilo paniku mezi českým i slovenským lidem !
Betalactoglobulin - nacházející se v kravském mléce - se s
kofeinem navazuje na sloučeninu, která DRÁŽDÍ sliznici tlustého střeva a napomáhá ke vzniku - RAKOVINY v této lokalitě!!!
Proto jsme jedni nejvíce postiženi na světě RAKOVINOU - tlustého střeva a konečníku .
Zase jsem měl pravdu !!! Říkám to již 15 let a říkámpořád :
NEPIJTE TO KAFE S MLÉKEM !
Pošlete - řekněte to tedy všem známým, na kterých vám záleží! Silně varující lékařské a biologické vysvětlení PROČ !
Kombinace černé kávy a tuku z mléka, smetany atd., totiž na celé naše tělo nepůsobí ani trochu příznivě !!! Působí totiž velice špatně na dvanácterník - (neboli duodenum), který pak v
křečích stáhne svoje hladké svalstvo a následně začne vyřazovat z provozu slinivku břišní . Dále pak zablokuje i celý žlučník . Žlučník je vlastně zásobní skladiště žluči v našem organismu.
Žluč se má samočinně do trávící soustavy uvolňova pokaždé tehdy, když sníme cokoli mastného, aby ten přijatý tuk
byl pro správné následné strávení předem dostatečně emulgován. Jestliže nám ale žlučník z jakéhokoliv důvodu
řádně nefunguje, máme zaděláno na mnohé další zdravotní problémy označované dnes za běžné civilizační nemoci.
Snad největším problémem je, - ale nulová osvěta, že se toto opravdu varující vědecké poznání zpravidla dozvídáme, až když je nám už 70 let a v průběhu předešlých padesáti let jsme oblíbenou kávu tak rádi popíjeli právě s mlékem, či smetanou, protože jen tak nám to chutnalo a obchody jsou toho doslova plné.
Křeče a bolesti se potom za čas objevují i v oblasti bederní páteře, kdy chronický nedostatek žluči ve střevech způsobuje až bolestivou zácpu. Žluč, která se nedostane do dvanácterníku, se usazuje s výraznou bolesti právě u vývodu žlučníku a tvoří se tam nejprve žlučový písek. Ovšem později se mohou vytvářet až opravdu velké a životu nebezpečné žlučové kameny, které nakonec žlučník zcela ucpou .
Z čínské medicíny se dozvídáme, že meridiánová spojnice nemocného žlučníku prochází všemi velkými klouby našeho organismu (kyčle, ramena, kolena) a způsobuje jejich silné bolesti, až chronickounehybnost. Chybějící slinivkové šťávy způsobují ve střevech velice silné nadýmání - (meteorismus). Vracející se žlučí reaktivované žaludeční šťávy pak silně poškozují už i samotnou slinivku a právě tak potom vzniká stále se rozmáhající cukrovka - (diabetes mellitus). Což je ve své podstatě jen velice málo nebo zcela nefunkční slinivka, protože se v ní pak následkem prodělaných poleptání žaludeční kyselinou a následných zánětů už netvoří v patřičném množství, anebo vůbec, veledůležitý hormon - inzulin.
Takto mimo jiné je ochromena i činnost mnoha dalších sliznic v celém těle.
Káva navíc obsahuje velké množství hodně agresivní kyseliny šťavelové. A když ledviny tuto látku nestačídostatečně rychle vylučovat prostřednictvím moči, potom se snadno vytvoří z přítomných krystalků kyseliny šťavelové nejdříve močový písek. Později se ale vytvářejí také obrovské, vysoce bolestivé a zároveň i rizikové močové kameny.
Je- li totiž v našem organismun neustále přítomno příliš velké množství kyseliny šťavelové, přes tlusté střevo se následně vstřebává zpátky do těla a usazuje se i do kloubů a svalů.
Dochází tak k silným bolestem (vnímaným zejména v noci) jak v oblasti páteře, tak i v oblasti velkých kloubů. Tímto způsobem vzniká i velice podobné, vysocebolestivé a pohyb omezující onemocnění, jako je dna !!! Pokud tedy alespoň trochu myslíte na své pozdější zdraví, popíjejte svoje oblíbené kafíčko zásadně bez mléka či smetany a jen v malém množství! A s ní, nebo hned po ní, si už zásadně nikdy nedopřávejte šlehačku, či dokonce nějaké vysoce kalorické,
tedy zejména silně omaštěné zákusky, či koláčky......

NENABÍZET ANI SVÝM PŘÁTELŮM, KAMARÁDŮM A ANI PŘÍBUZNÝM.

primář MUDr. Jan Miklánek Praha

DXN Facebook Share Share on Facebook

dub

22

JAk ozdravit maso

22. duben 2016 pátek

 

MUDr. J.Vajner Csc. : 

Jak ozdravit maso, když už jej konzumujeme.

Ozdravte běžně kupované maso pivem !

Vím, co vás napadá: "To jako že zapijeme maso pivem a bude to zdravější?"

Ne, ale pokud maso naložíte na 4-6 hodin do marinády (pivo, olivový olej, 

sojová omáčka a koření podle chuti), stane se něco velmi pozitivního!!!

Pivo dramaticky snižuje úroveň chemikálií v průmyslově vyráběném mase, 

které mohou způsobovat rakovinu.

Pivo je více účinné než víno a maso marinované v pivu i lépe chutná.

Pokud je maso v pivě marinované více než 6 hodin, snižuje zároveň 

i množství nebezpečných heterocyklických aminokyselin (HAS), které přirozeně 

vznikají při pečení nebo grilování masa.

Ve srovnání s masem, které v pivu marinované nebylo, to může být až o 90%.

Samotnou marinádu už pak nekonzumujte.

Tento efekt není vůbec zanedbatelný.

Jen abyste pochopili souvislosti, tak například maso z krávy, která konzumovala 

celý život trávu, je ve srovnání s masem krávy, která trávu nikdy v životě neviděla, 

asi takový, jako mezi Rols Roycem a Trabantem - a to doslova.

Maso z velkoprodukce obsahuje antibiotika, růstové hormony, koncentrované toxiny 

a choroboplodné bakterie, což moc dobré A zdravé tedy není.

Pokud nemáte na výběr, pivová marináda je cestou menšího zla.

Pokud se nepostaráte o své zdraví dnes, zítra budete nuceni investovat 

do "ozdravování" u lékaře a v nemocnicích. Podobně je to i s ostatním 

masem ,nejen s kravským.

Všechna masa prodávaná v obchodních řetězcích obsahují antibiotika, 

růstové hormony, koncentrované toxiny a choroboplodné bakterie..

DXN Facebook Share Share on Facebook

dub

17

DXN CORDYPINE Přírodní fermentovaná ananasová šťáva s cordycepsem.

17. duben 2016 neděle

 

DXN CORDYPINE

Přírodní fermentovaná ananasová šťáva s cordycepsem.
Ananas se nechá půl roku kvasit, vznikne v něm tak 200 až 300 aktivních enzymů.
Do této fermentované šťávy se přidá cordyceps. (Účinky podobné jako u wobenzymu, ale na přírodní bázi).
Ananasové enzymy vyrobené fermentací podporují synergicky účinek cordycepsu a dohromady poskytují touto excelentní kombinací ještě lepší účinky.
Ředí se s vodou v kombinaci 1odměrka cordypinu : 9 dílům vody.
Užívat minimálně 1 odměrku denně, dle potřeby i 2 odměrky denně.

Balení: 700 ml

ENZYMY
jsou látky bílkovinné povahy vyskytující se jen v živých organizmech, pracující jako katalyzátor, urychlovač.
Pomáhají strávit stravu a zužitkovat z ní vše potřebné pro naše tělo.
Jak pomáhají:
· jako prevence proti vzniku zhoubných nádorů
· posilují imunitní systém
· působí protizánětlivě
· zmírňují otoky a napomáhají hojení ran - zlepšují lymfatický oběh,
např. po operacích prsů
· urychlují a usnadňují trávení potravy
· jsou vhodné při některých poruchách zažívání (pálení žáhy, nadýmání)
· zpomalují proces předčasného stárnutí

V celém těle se s věkem postupně snižuje jejich tvorba.
O blahodárném účinku enzymů byl přesvědčen i zakladatel systémové enzymoterapie prof. Max Wolf, který dlouhodobě enzymy sám užíval a zřejmě i díky tomu se v plné svěžesti dožil věku 91 let.
Pozor na průmyslově vyráběné enzymy - jedná se o vážné zásahy do rovnováhy organizmu, kdy se funkčnost některých orgánů může zcela vyřadit. Tělo pak musí trvale dostávat synteticky připravené léčivo.

TIBETSKÝ KLENOT CORDYCEPS
- „hlídač ledvin"
- posiluje plíce
- zlepšuje astma

- zvyšuje fyzickou sílu
- posiluje srdce
- protirakovinné účinky

- antibakteriální účinky - přírodní antibiotikum
- potence - himalájská viagra

Cordypine se doporučuje pro zvýšení energie, při žaludečních potížích, na podporu ledvin a srdce. Je velmi prospěšný při hojení ran po operacích.
Enzymy jsou potřebné při řešení jakýchkoliv zánětů v těle.

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

dub

17

Morinzhi –Noni džus

17. duben 2016 neděle

 


Morinzhi - nápoj z ovoce Morinda citrifolia
Čerpáno z knihy NONI - dar z přírody: Mudr. Dana Chvátalová

Noni je lidový název pro rostlinu Morinda citrifolia, která roste volně v přírodě v tropických a subtropických oblastech. Je známa více než 2000 let. Byla hlavní živinou Polynézanů v dobách hladomoru a důležitým léčivým prostředkem. Civilizovaná část světa se začala zajímat o morindu až v posledních desetiletích. Dnes již existují stovky vědeckých prací a lékařských studií, které potvrzují léčebné účinky morindy. Morinda obsahuje podle některých pramenů až 200 různých látek, které jsou biologicky aktivní. Mezi ně patří vitamíny (A, C, E, celá skupina B včetně vitamínu B12), minerály (vápník, draslík, hořčík, fosfor, sodík, železo, chróm, selen, zinek), vláknina, několik desítek antioxidantů, nezbytné aminokyseliny, nenasycené mastné kyseliny (linolenová, palmitová, stearová, olejová), přírodní cukry, některé glykosidy a antrachinony, terpeny, fytosteroly, scopoletin a jiné. Nejdůležitější složkou morindy je látka proxeronin.

 

Látku damnacanthal objevil v morindě Dr. Hiramatsu. Tato látka účinně tlumí aktivitu nádorových buněk, tím že narušuje krevní zásobení nádorů. Antrachinony obsažené v morindě mají účinky protizánětlivé, působí proti bakteriím, parazitům a plísním, zlepšují funkci obranyschopnosti a mají účinky protibolestivé. Studie provedená Younosem a kol. v r.1990 ukázala, že morinda vykazuje 75% protibolestivý účinek jako morfin, ale bez vzniku návyku a vedlejších účinků. Rostlina obsahuje terpeny. Terpen eugenol má účinky protibolestivé, zvláště protikřečové (uvolňuje hladkou svalovinu) a protinádorové. Morinda obsahuje terpenoid urson, který je důležitý v kožním lékařství a v kosmetice. Vykazuje účinky protizánětlivé, protinádorové, protibakteriální a hlavně protiplísňové. V Japonsku je užíván proti lupům a proti padání vlasů.

 

V rostlině morinda se nacházejí fytosteroly. Výzkum v Kanadě prokázal, že tyto látky snižují hladinu cholesterolu a LDL („špatný cholesterol") a brání shlukování krevních destiček, což preventuje vznik trombotických stavů (zvýšená krevní srážlivost). To má význam v přecházení srdečně cévních nemocí.

 

Fytosteroly jsou účinné v prevenci a léčbě rakoviny prostaty, ale i nenádorovém zbytnění prostaty. Beta-sitosterol v morindě vyrovnává funkci imunitního systému - zlepšuje aktivitu NK buněk (přirození zabíječi), upravuje tvorbu T lymfocytů. Při pravidelném užívání morindy byly pozorovány významné léčivé účinky u zvířat a lidí s alergií, vleklými virovými infekcemi a autoimunitními chorobami. Z glykosidů obsažených v morindě možno jmenovat asperulosid, který má účinky protizánětlivé (zvláště u zánětů žil dolních končetin) a diuretické (zabraňují ukládání tekutiny v těla a tvorbě otoků).

 

Poslední zmínka patří scopoletinu, který izolovala z morindy Dr. Abottová v r. 1992. Je schopen vyrovnat do normy vysoký krevní tlak a pečuje o jaterní buňky. Dr. Levand prokázal protibakteriální účinnost scopoletinu v morindě na bakterie způsobující onemocnění dýchacích a močových cest a střevní průjmové infekce. Dr. M. Alfred popisuje ve své knize „Why noni works!", že scopoletin má účinky protizánětlivé uplatňující se v léčbě onemocnění průdušek včetně průduškového astmatu. Scopoletin je 5x účinnější než aspirin v působení protizánětlivém, protibolestivém a antipyretickém (snižujícím teplotu). Nejdůležitější složkou rostliny Morinda citrifolia je proxeronin. Xeroninový systém objevil a poprvé popsal americký vědec a biochemik Dr. Ralph Heinicke ve 2.pol. 20.století. Izoloval z něj bromelain a zkoumal jeho využití. Při svém výzkumu spolupracoval s farmaceutickými firmami, lékaři a různými odborníky. Nejúčinnější látkou v něm je proxeronin. Jedním z lékařů, se kterými spolupracoval, byl MUDr. Klein - odborník na léčbu popálenin. Dr. Klein používal na těžké popáleniny s úspěchem bromelainovou pastu, v níž prokázal přítomnost neznámé složky, která dokáže aktivovat v popálené kůži neaktivní enzym kolagenázu. Byl to xeronin, jež se vytvořil v poškozených kožních buňkách z proxeroninu, nacházejícího se v bromelainové pastě. Dr. Heinicke zjistil, že rostlina Morinda citrifolia obsahuje 40x více proxeroninu než ananas. Morinda citrifolia dodá tělu proxeronin, ten se v buňkách přemění na xeronin. V USA patentovém formuláři O xeroninu Dr. Heinickeho je uvedeno, že xeronin je životně důležitá součást buněk lidí i zvířat. Udržuje správnou funkci zdravých a obnovuje poškozené buňky, tkáně a orgány.

 

Nedostatek xeroninu může vést k celé řadě vleklých nemocí člověka i zvířete, nejbohatším dostupným
zdrojem xeroninu je dnes Morinda citrifolia, která dodá jeho stavební kámen proxeronin.
Určité množství proxeroninu má naše tělo uloženo v játrech a v kůži. Zvýšená potřeba xeroninu nastává
při stresu, stárnutí, nedobrém životním stylu, infekci, tvorbě nádorových buněk, kouření,
alkoholismu, návyku na drogy a při všech stavech doprovázených zvýšeným poškozením buněk.
V takovém případě se zásoba proxeroninu vyčerpá. Morinda je bohatá na obsah proxeroninu a jeho
dodáním do těla se obnoví tvorba xeroniánu v buňkách, což může vést k opravení poškozených buněk.
Výsledkem je zlepšená činnost nemocné tkáně, vymizení zánětu, odstranění vyrážky, otoků atd.
Morinda obsahuje velké množství živin a fytochemikálií důležitých pro lidské zdraví. Tyto látky jsou
přírodní, vytvořené pohromadě v jedné rostlině, vzájemně se podporují ve své práci. Prof. MUDr.
Solomon shromáždil údaje z výzkumu o schopnosti morindy vyrovnat v organismu tvorbu látky oxidu
dusnatého. Tuto schopnost potvrdil i výzkum Dr.Anne Hirazumi z univerzity na Havaji, který prokázal,
že morinda významně zvyšuje tvorbu oxidu dusnatého v makrofázích při nádorových a infekčních
onemocněních. Kromě výše uvedených účinků, se oxid dusnatý vytváří i v těle tepen, uvolňuje jejich
průsvit, snižuje krevní tlak a zabraňuje tvorbě krevních sraženin v krevním proudu. Zvyšuje
prokrvení důležitých orgánů, snižuje hladinu celkového cholesterolu a LDL v krvi, odklízí volné
kyslíkové radikály, vyrovnává tvorbu inzulínu, příznivě působí na svaly a kosti. Oxid dusnatý posiluje
imunitní systém a zlepšuje tvorbu a funkci jeho buněk. Je schopný zabíjet některé bakterie (Salmonely,
Helicobacter pylori, chlamydie), viry a nádorové buňky.
Dr. Heinicke prokázal, že morinda má příznivý vliv na tvorbu serotoninu v mozku. To je významné pro
úpravu spánku, odstranění deprese, bolestí hlavy a migrény. Na mezinárodní konferenci o tahitském
noni džusu v Salt Lake City v r. 2001 přednesl referát neurolog prof. MUDr. Jenkyn, pojednávající
o vynikajících výsledcích s užíváním noni džusu u pacientů s bolestmi hlavy a migrénou.
Prof. MUDr. Solomon zpracoval v USA rozsáhlou studii o účinnosti tahitského noni džusu. Shromáždil
klinická data asi 150 lékařů a zdravotníků týkající se 15 000 nemocných trpících různými chorobami,
kterým bylo doporučeno užívat tahitský noni džus. Studie MUDr. Mian-Ying Wang z University College of
Medicine Illonois zahrnovala 84 pacientů s různými obtížemi a byla zaměřena na účinnost a vedlejší
účinky tahitského noni džusu. Účinnost byla 86%, vedlejší účinky byly přechodné a minimální. Pro děti
a těhotné ženy byl tahitský noni džus bezpečný.
MUDr. Steven Hall popisuje své zkušenosti s podáváním tahitského noni džusu u asi 600 pacientů. Udává,
že u některých chorob jako alergie, autoimunitní nemoci, vleklé degenerativní nemoci kloubů a kostí,
vleklé záněty a jiné, měl léčebný úspěch s klasickými léky v 60-80%. Pokud k léčebnému režimu
přidal tahitský noni džus, léčebný úspěch byl mnohdy 100%. Při této kombinaci pozoroval zlepšení
účinnosti klasické farmakologické léčby a zmírnění jejich vedlejších účinků.
Na mezinárodní konferenci věnované tahitskému noni džusu konané v dubnu 2001 v Salt Lake City
v USA přednesl hlavní referát prof. MUDr. Solomon a shrnul v něm, že tahitský noni džus není toxický,
nemá žádné kontraindikace, nevykazuje nežádoucí interakce s klasickými farmakologickými léky.
Objasnil intenzivní výzkum zaměřený na kombinaci noni džusu a cytostatik užívaných k chemoterapii
nádorových onemocnění lidí, který prokázal významné zlepšení účinnosti takové léčby a výrazné
omezení vedlejších účinků. Z vedlejších účinků byla zaznamenána asi u 1% mírná alergická reakce.
Některé vědecky dokumentované stavy (onemocnění), u kterých byla morinda úspěšně podávána:
abscesy, alergie, bakteriální onemocnění, bolesti břicha, bolesti v krku, kašel, bolesti zad, bolesti zubů,
brániční kýla, cukrovka, degenerativní onemocnění páteře, degenerativní nemoci kloubů, deprese,
únavový syndrom, infekce dutiny ústní a nemoci dásní, mozková mrtvice, nádorová onemocnění, nemoci
ledvin a močových cest, obezita a nadváha, obnova svalového napětí po porodu, odvykání kouření, alkoholu
a drogám, onemocnění plic, onemocnění očí, onemocnění srdce vysoký krevní tlak, onemocnění virového
původu, paradentóza, parazitární onemocnění, popáleniny, porucha obranyschopnosti, zmatené myšlení,
průjmová onemocnění, roztroušená skleróza, sexuální aktivita, snížení hladiny cholesterolu, tmavé skvrny
na kůži, kožní záněty, tuberkulóza, úprava funkce brzlíku, úprava spánkového režimu, úprava funkce
zažívacího systému, jater, žlučníku a slinivky břišní, záněty kloubů a šlach, zlepšení kvality vlasů a nehtů,
zlomeniny, poranění.

DXN Facebook Share Share on Facebook

říj

9

Přednáška paní A.Hlavicové

9. říjen 2015 pátek

Zkopírovat  link  a vložit do prohlížeče

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.