• ganoderma ganoderma-text V ČÍNE JI UŽ PO TISÍCILETÍ
    POVAŽUJÍ ZA VYNIKAJÍCÍ
    LÉČIVOU ROSTLINU.
    EXISTUJE LÉČIVÁ ROSTLINA,
    KTERÁ NEMÁ ŽÁDNÉ VEDLEJŠÍ ÚČINKY
    ANI PŘI DLOUHODOBÉM UŽÍVÁNÍ.
    ZLEPŠUJE OBRANYSCHOPNOST
    ORGANISMU A TAKÉ JEHO SCHOPNOST
    SAMOLÉČBY.
  • ganoderma "ONE DRAGON MODELL" SPOLEČNOST MÁ CELÝ PRŮBĚH
    POD KONTROLOU - OD PĚSTOVÁNÍ AŽ
    PO KONEČNÝ PRODUKT.
  • ganoderma USKUTEČNĚTE
    SNY SE MĚNÍ V REALITU S DXN!
    PEČUJTE O SVÉ ZDRAVÍ! BUĎTE FINANČNĚ NEZÁVISLÝ! MĚJTE VYŠŠÍ ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ! USKUTEČNĚTE VAŠE SNY!
video PŘIDEJTE SE!
TEĎ!
2015 září
Po Út St Čt So Ne

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

Zapiš se na zpravodaj

Křestní jméno:

E-mail:

O výrobcích:   Obchodní příležitost:

Type the word!

captcha
Get a new text!

Zavoláme Ti!

Pokud máš pocit, že bys raději o tomto obchodě mluvil se mnou nebo s mým spolupracovníkem, zadej
Vaše jméno:

 

Please enter your country code next to your phone number!

Tvoje telefonní číslo:

 

nebo kontakt na Tvůj skype:

 

nebo e-mail adresu:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

zář

28

Direct Selling News DSN Global 100

28. září 2015 pondělí

DSN 100

Fa.DXN Ganoderma na 25 místě ze 100 nejlepčích firem světa

 

25. DXN Holdings BHD

 

2014 Net Sales: $780 million
Country: Malaysia

DXN cultivates, processes, manufactures and markets health food supplements. Based in Malaysia with worldwide operations, the company is known for its Ganoderma business and products that include supplements, food and beverages, and personal care. The company is committed to environmental protection and conservation in all its efforts.

2013 Rank: N/A
2013 Net Sales: N/A
Sales Method: Person-to-person
Compensation Structure: Multi-level
Products: Cosmetics, personal care, food and beverage, home care, wellness
Markets: 169
Salespeople: 5,000,000
Employees: 1,150
Headquarters: Kedah, Malaysia
Executive: Dr. Lim Siow Jin
Year Founded: 1995
Stock Symbol: N/A
Website: www.dxn2u.com

 

http://directsellingnews.com/index.php/subject/dsnglobal100

 link zabarvit a otevřít v novém okně

 

 

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

zář

28

Recepty

28. září 2015 pondělí

ENERGETICKÉ KULIČKY S KOKOSEM
Dejte si zdravé a energetické DXN kuličky po každé, když vás honí "mlsná"!

S produkty DXN si můžete bez výčitek svědomí dopřát něco dobrého a nabídnout svým hostům neobyčejné a zdravé mlsání.

Tyto chutné kuličky vám zvýší energii a zlepší náladu. Díky té nejkvalitnější Ganodermě navíc podporují dobré zdraví člověka.

Na přípravu budete potřebovat:
Pro cca 30 kuliček

3 dcl horké vody 80 C
1sáček Nutrizhi
1sáček Cocozhi
1sáček Zhi Mocha
1sáček 3v1 Coffee
1sáček Cream Coffee
2-4 velké lžíce rumu (pro děti a řidiče můžeme nahradit 2-4 velkými lžícemi Morinzhi).
100 g jemných ovesných vloček
100 g kukuřičných lupínků
100 g opražených mandlí
1 bal. neochucených burizonů / 70g
2 velké lžíce medu
Nastrouhaný kokos na obalování

Postup:
V horké vodě za stálého míchání postupně přidáváme DXN produkty, rum, jemné ovesné vločky, které necháme chvíli naboptnat. Dále přidáme rozdrcené kukuřičné vločky, opražené, umleté ​​mandle (kukuřičné vločky a mandle můžete nadrtit v mixéru nebo v mikrotenovém sáčku paličkou na maso) a nakonec burizony.

Vše smícháme a necháme 5-10min. odstát.

Nakonec přidáme 2 lžíce medu a promícháme. Dostaneme kompaktní vlažnou masu, z nichž za pomoci dvou lžic, abychom se neumazali, vytvarujeme kuličky o velikosti vlašského ořechu.

Poválíme v nastrouhaném kokosu a dáváme do papírových košíčků.

Získáme cca 30 kuliček.

Dobrou chuť!

 

Cocozhi keksíky

15 dg hladké mouky

 

15 dg polohrubé mouky

10 dg práškového cukru

10 dg Hery

10 dg Cocozhi

2 vejce


Keksíky ze Spirulíny cereál

10 dg hladké mouky

20 dg polohrubé mouky

10 dg práškového cukru

1 sáček Spirulíny cereál

12 dg Hery

1/2 prášku do pečiva

1 vejce

 

Ořechové keksíky

50 dg polohrubé mouky

28 dg Hery

15 dg mletých ořechů

2 vejce

14 dg práškového cukru

2 sáčky kávy Zhi Mocha

 

Linzerové keksíky

30 dg směsi hladké a polohrubé mouky

10 dg práškového cukru

1 žloutek

1 prášek do pečiva

1 vanilkový cukr

15 dg Hery

2 sáčky kávy Zhi mocha nebo Cocozhi

 

Jahodové smootie

1-2 sáčky Nutrizhi

jahody

voda

 

1pol. lžice Nutrizhi semínek pomletých v kávovém mlýnku-zvýší se výživová hodnota, ale nemusí být. Všechny indregience společně rozmixovat na hladkou hmotu.Nalít do skleněných pohárů a ozdobit jahodami a lístkami máty. Místo nutrizhi můžete použít i Cocozhi.

 


Smothie z červené řepy a jablek

1-2 sáčky Nutrizhi

červená řepa -postrouhaná

Mrkev-postrouhaná

jablko

voda


Všechny ingredience spolu rozmixovat na hladkou hmotu. Má podobnou chuť jako jahodové smootie.

 


Čokoládový shake

300-400 ml vody

1 sáček Cocozhi

1 banán


Vše rozmixujeme.

 

 

Výživný shake ke snídani

3-4 polévkové lžíce máku

1sáček Nutrizhi

1 banán nebo dobře zralé mango


Mák namočíme přes noc asi do 1/2 litru vody. Namocčený mák se nemusí mlet a uvolní se z něho všchny enzymi. Ráno do máku nasymepe 1 balení Nutrizhi a jeden banán nebo zralé mango a rozmixujeme. Pro mlsné se může přidat trošku datlového nebo agáve sirupu nebo i med.

 

Zelené smootie se Spirulinou nebo Spirulinou cereal

1 avokádo

Listy čerstvého zeleného špenátu

Listy hlávkového salátu

Listy čerstvé máty a meduňky

20-30 ks tablet Spirulíny- rozdrcené

Půl sáčku Spirulíny cereál

1 banán

voda


Všechny ingredience společně rozmixovat na úplně hladkou hmotu, nejlépe vysokorychlostním mixérem. Nalít do skleněných pohárů a ozdobit lístkami máty a meduňky.


Proteinový koláč

120g ovesných vloček -jemných !

60g ořechů -nasekaných nadrobno

1/2 litru vody

1/2 hrnku kokosu

2 lžičky mleté skořice

4 sáčky Nutrizhi

1 sáček Cocozhi

1 banán- nasekat nadrobno


Všechny ingredience dobře promíchat, můžeme nechat chvíli odstát (vločky trochu nabobtnají ). Doporučují se přidat 2 polev, lžíce vanilkového prášku, lokáč bude lépe držet a trochu bezfosvátového prášku do pečiva (prodejna zdravé výživy). Pečeme na menším plechu s pečícím papírem ( plech můžeme trochu omastit) po dobu 30-40 min. na 175-180 stupňů. Vrch koláče po upečení posypeme kokosem

 


DXN kuličky,

3 dcl horké vody 80 C

1 sáček Nutrizhi

1 sáček Coocozhi

1 caček Zhi mocha

1 sáček 3v 1 Coffee

1 sáček Cream Coffee

2 lžíce rumu nebo pro děti nahrádíme rum Morinzhi

100g jemných ovesných vloček

100g kukuřičných lupinků

100g pražených mandlí

1 bal.neochucených burizonů

2 lžíce medu

kokosová moučka na obalování


V horké vodě za stáleho míchání postupně přidáváme DXN produkty, rum nebo Morinzhi, jemné ovesné vločky, které necháme chvíli naboptnat. Přídáme v mixéru posekané kukuřičné vločky, pražené pomleté mandle, burizony. Vše smicháme a necháme odstát 5-10 min.

Nakonec přidáme 2 lžíce medu a zamícháme. Vznikne kompaktní vlažná směs, ze které pomoci lžice vytvarujeme kuličky o velikosti vlašského ořechu. Obalíme v kokosové moučce a davame do papírových košíčků. Získáme asi 30 kuliček.

 

BANÁNOVO- KIWI SMOOTHIE

4 velké banány
2 kiwi
1/2 avokáda
250 ml nízkotučného jogurtu
2 čajové lžičky medu
1 sáček Nutrizhi

Vše vložíme do mixéru a mixujeme, dokud nevznikne kaše.

 

BANÁNOVÉ PALAČINKY
1 hrnek vlašských ořechů

2 lžičky medu

2 pol.lžíce Cocozhi

1 pol. lžíce Nutrizhi

1 hrnek kesu

vanilka

šťáva z 1 citronu

1 pol. lžíce vody


Rozmixujeme zralé měkké banány, lžičkou vytvoříme tenké placky a sušíme na 40 stupňů.
Krém:
ořechy umeleme, vše společně smícháme na hustý krém a plníme palačinky, které hned stočíme.

 

POMAZÁNKA S MYCO VEGGIE
1 tofu
1 stroužek česneku
250 ml sójového mléka
1/2 odměrky Myco Veggie
120 g kešu oříšků nesolených
sŮl, pepř podle chuti

Dobře promíchat a podávat.

 

TĚSTOVINY S KVĚTÁKOVOU OMÁČKOU A KOPROVÉ PESTO

1 balíček těstovin
1 květák
1 velka cibule
1 odměrka Mushroom prášku
2 dl vody
2 dl ovesného mléka
olivový olej
sůl, pepř podle chuti


Těstoviny připravíme podle návodu. Omáčka - nakrájenou cibuli orestujeme na olivovém oleji, podlijeme 2 dl vody, přidáme na růžičky rozebraný květák a udusíme do měkka. Dáme do mixéru, přidáme 2 dl ovesného mléka, 1 odměrku Mushroom prášku, osolíme, opepříme, rozmixujeme.
Pesto - kopr, 60 g neslaných kešu ořechů, 3 trojuhelniky Spiruliny, 1/2 dl olivového oleje, sůl, pepř podle chuti.
Do mixéru dáme kopr, 1/2 dl olivového oleje, 3 trojúhelníky Spiruliny, 60 g kešu ořechů, sůl, pepř podle chuti a umixujeme. Na talíř dáme těstoviny, polijeme omáčkou, do středu dáme lžíci pesta.

 

ENERGETICKÉ KULIČKY

1 polévková lžíce skořice
1/4 hrnku syrových dýňových nebo slunečnicových semínek
1 lžíce prášku Spiruliny
1/2 hrnku ovesných vloček
1 banán rozmačkaný nebo rozmíchaný v mixéru
2 velké datle nebo 4-6 malých
1 polévková lžíce vanilkového extraktu
1/4 drcených syrových ořechů (nebo jiných)
2 lžíce kakaového prášku, přidejte vodu dle potřeby

Dejte do mixéru nebo míchejte rukama, dokud nevznikne lepkavá hmota. Následně vytvořte kuličky, které můžete obalit s Cocozhi práškem, kokosem nebo jiným.


DATLOVÁ KÁVA
6 ks datlí
1 sáček černé kávy
2 dl sojového mléka
Trošku skořice

Vše smícháme a rozmixujeme.

 

COCOZHI ZMRZLINA
2,5 dl kokosové šlehačky
3 sáčky Cocozhi
2,5 dl mandlového mléka


Vše promícháme a dáme zmrazit.

 

OVOCNO-ŠPALDOVÝ KOLÁČ S REISHI

2 hrnky špaldové mouky (1 hrnek = 3 dcl)
1 hrnek třtinového cukru
1 velký bílý jogurt
1 vejce
3 odměrky Reishi mushroom powder
1 prášek do pečiva
ovoce (broskve, meruňky, švestky, ... cca 1 kg)


Plech vymažeme margarínem a posypeme moukou. Na drobenku potřebujeme máslo, hrubou mouku a třtinový cukr, vše rozmačkáme vidličkou. Zbytek dejte do jedné velké mísy a smíchejte nejlépe mixérem. Vylijte na plech, uložte ovoce a posypte drobenkou. Dejte do trouby na 200 ° C na cca 30-35 minut.

 

MRKVOVO-MAKOVÝ KOLÁČ

1 hrnek nastrouhané mrkve
1 nebo 2 hrnky mletého máku
3 lžíce oleje
1 lžíce medu
3 vejce
2 banány
1 DXN černá káva

Banány rozmačkáme vidličkou.Celé vejce s olejem a medem vyšleháme do pěny. Pridáme banány. Mrkev smícháme s mletým mákem. Přidáme mokrou směs. Dáme do vymazané malé zapékací misky a pečeme na 160 stupňů cca 40 minut.


LETNÍ SALÁT S MYCO VEGGIE

1x okurek
2x rajčata
1x šalotka
1x ledový salát
1x paprika
sůl, bylinkové koření
kávová lžíce Myco Veggie
olivový olej
vinný nebo balzamikový ocet (případně citron)

 

LAHŮDKA S BYLINKAMI

sýr Cottage 220gr
tvaroh 125gr
nasekanou petrželku
2 cibulky
mořská sůl
4tabl.rozdrcené spiruliny
2 pol.lžícece Myco Veggie
koření

Vše smícháme a vytvarujeme kuličky, které vyválíme v nasekané pažitce. Může se podávat na grahamových rohlících nakrájených na kolečka.


LEDOVÝ SPICA ČAJ
3 L vody
1 Spica Tea
med
citron

Do vařící vody přidáme jeden sáček Spica čaje a necháme povařit 2-3 minuty. Po vychlazení přidáme citron a med a dáme do lednice vychladit.

Popíjejte ledový zdravý čaj celý den !.

 

MALINOVÁ POLÉVKA S HOUBOU REISHI ( vařená v termomixu )

1/2 l zavařených malin

200gr. vlašských ořechů

10ks datlí ( posekat rychlostí 6,30vteřin, jeden sáček kapučína a čokolády s houbou reishi )

1/2l vody

2pol. lžíce rozinek

1pol. lžíce medu

skořice, hřebíček, dle chuti

 

Vaříme na 85 dtupňů C, při rychlosti 4,20min.



RECEPT DR. LIMA NA SKVĚLOU POLÉVKU-HORKÝ NÁPOJ S REISHI MUSHROOM POWDER NA PODPORU IMUNITY NEJEN V ZIMNÍCH MĚSÍCÍCH!

 

Jelikož se nám blíží zima, plískanice a chřipková období dovolujeme si Vám připomenout recept na skvělou polévku-horký nápoj Dr. Lima na posílení imunity. Tato jedinečná polévka urychluje a posiluje pozitivní účinky houby Ganoderma na náš organizmus. Polévka má skvělou lahodnou chuť a výraznou vůni.


Na přípravu doporučené denní dávky (2 x 200ml) potřebujete:

 

PŮLKU PÓRKU

50 g ZÁZVORU

1 VELKÉ RAJČE

6 DATLÍ nebo hrst ROZINEK (popřípadě 1 jablko)

500 ml VODY

Pro zesílení účinku můžeme přidat malou LIMETU a nebo půlku CITRÓNU.

 

Pórek, rajče a zázvor (popřípadě limetu, či citrón) očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do 1/2 l vody spolu s datlemi, popřípadě s rozinkami, či jablkem a přivedeme k varu. Po té vaříme na mírném plameni 25 minut. Polévku scedíme, zeleninu znovu zalijeme 1/2 l vody a znovu vaříme dalších 25 minut, scedíme a oba vývary smícháme, po té rozdělíme na dvě porce po 200ml. Pijeme horké spolu s 1 zarovnanou odměrkou Reishi Mushroom Powder. Polévku uchovávejte v ledničce, před konzumací ji jen ohřejte. Reishi Mushroom Powder rozmíchejte v polévce až před její konzumací - vždy do 2 dcl 1/2 odměrky prášku.

 

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

kvě

6

Nenechte se otravit

6. květen 2015 středa


Plastové fľaše nás trávia: Čo znamenajú symboly na ich spodku?

číselné symboly na plastoch

Určite aj vy stále vídavate po ulici pobehovať ľudí, držiac v ruke plastové fľaše s vodou.

Tieto fľaše však neraz obsahujú veľké množstvo škodlivých chemikálií. Tie môžu ľahko prevážiť prínosy správnej hydratácie.

Mali by ste preto venovať náležitú pozornosť trojuholníkom na spodku plastových fliaš, ktoré používate. Zvlášť sa zamerajte na číslo v strede trojuholníkov.

Každé takéto číslo totiž predstavuje iný druh chemickej látky, z ktorej je uvedená fľaša vyrobená.

Určite ste ho už neraz aj zaregistrovali, no nekládli mu nijaký špeciálny význam. Avšak mali by ste...
1 - PET (Polyetyléntereftalát)

Tieto fľaše sú určené len na jedno použitie. Je to kvôli tomu, že môžu prepúšťať antimóny ťažkých kovov.

Tieto chemické substancie, označované aj značkou EPA, narúšajú činnosť vašej hormonálnej sústavy.
2 - HDPE (Polyetylén vysokej hustoty)

Ide o takzvaný „dobrý" plast.

Má totiž najnižšiu pravdepodobnosť presakovania škodlivých látok do tekutiny, ktorá sa v ňom uskladňuje.
3 - PVC (Polyvinylchlorid)

Neodporúča sa používať fľaše vyrobené z tohto materiálu. PVC môže do vody uvoľňovať látky narúšajúce činnosť hormónov.
4 - LDPE (Polyetylén nízkej hustoty)

Tento druh plastu je relatívne bezpečný. Pri správnom používaní a mechanickom nenamáhaní by z neho do vody nemali presakovať škodlivé látky.

Uvedený materiál sa často používa aj pri výrobe plastových tašiek.
5 - PP (Polypropylén)

Ide opäť o relatívne bezpečný plast. Za predpokladu jeho nevystavovania vyšším teplotám a mechanickému namáhaniu, by do nápojov a jedál nemal uvoľňovať žiadne neželané substancie.

V praxi sa z neho zvyčajne vyrábajú jogurtové tégliky a niektoré druhy fľiaš na vodu.
6 - PS (Polystyrén)

Pozor, ide o karcinogénny uvoľňujúcu chemickú látku. Polystyrén by ste v žiadnom prípade nemali používať pre uschovávanie nápojov ani jedál.

V prípade prenosných chladničiek je potrebné mať jedlo v nich spoľahlivo oddelené od stien.
7 - PC (polykarbonát)

Pre uskladnenie potravín a vody je to úplne najhorší materiál. Dôvodom je uvoľňovanie BPA (Bisfelolu A).

Fľašiam alebo iným nádobám vyrobeným z polykarbonátu sa preto za každých okolností vyhýbajte.

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

bře

10

Překyselení dokáže poškodit cokoliv v lidském organismu

10. březen 2015 Úterý

Příčinou mnoha zdravotních problémů je často jeden jediný zdroj - chronické překyselování organismu, které zhoršuje zdravotní situaci každé buňky, každého milimetru našich tkání. Překyselení dokáže demineralizací a "rozleptáním" (lidově řečeno) poškodit cokoliv v lidském organismu a způsobit desítky zdánlivě odlišných onemocnění. Mimo jiné je chronické překyselení organismu považováno v přírodní medicíně za nejsilnější zdroj všech druhů rakoviny i všech cévních nemocí (v souvislosti s tzv. volnými radikály).

Každému, kdo má opravdový zájem pečovat o své zdraví, doporučuji trvale pečovat o co nejlepší odkyselení svého těla. Dělám to také tak a jsem nyní mnohem zdravější než ve všech předchozích životních etapách.A to díky Ganodermě Lucidum a Spirulině

DXN Facebook Share Share on Facebook

čen

1

A jeden účinný recept pro chvíle,kdy je nám ´´Ouvej´´.

1. červen 2014 neděle

Zeleninovo-houbová polévka-detoxikační.

 Pórek-1 středně velký kus

Rajče-2 středně velké kusy

 Zázvor-50 g nebo 6 cm

Datle-6 ks/nebo rozinky nebo sladké jablko


Nakrájet,zalít 1/2 l vody,vařit 20-30 minut.Vývar scedit,znovu zalít 1/2 l vody,opět vařit 20-30 min.,pak scedit.

Oba vývary smíchat.Přidat odměrku Reishi Mushroom prášku do denní porce.Pít 2 dcl 2x denně.Pórek zlepšuje cirkulaci vody v těle,rajče reguluje osmózu vody,datle chrání žaludek,zázvor zlepšuje trávení.

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.